Evenementenbeveiliging

Wanneer u een evenement organiseert, wilt u niet meer omkijken naar de veiligheid. StarSecure wil u graag tot dienst zijn.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bij evenementenbegeleiding kunt u denken aan beveiliging en toegangscontrole tijdens evenementen en beurzen, maar ook aan nachtbewaking van stands en hallen. Wij houden toezicht gedurende uw evenement, zodat u kunt genieten van uw evenement.

Voorafgaand aan het evenement zal een van onze medewerkers de wensen van u als klant in kaart brengen. Uiteraard wordt er ook een  risico-inventarisatie gemaakt.
Als het wenselijk of noodzakelijk is zal StarSecure voor het evenement een veiligheidsplan opstellen en daarin een risicoanalyse en verschillende scenario’s opnemen.
Ook de inzet van beveiliging zal hierin meegenomen worden. U weet dus vooraf waar u als klant aan toe bent. Wel zo prettig.

Horecabeveiliging

StarSecure voert bij verschillende horecabedrijven en uitgaansgelegenheden toegangscontrole uit. Wij leveren goed opgeleide portiers om uw bedrijf veilig te houden. De portiers handhaven uw huisregels en kunnen eventueel preventief fouilleren.

Zo komen uw gasten binnen met een veilig gevoel en worden situaties snel en professioneel afgehandeld.

Bestel een dienst
Onze voordelen
  • icon
    Wij zijn no-nonsense. U weet gelijk waar u aan toe bent.
  • icon
    Wij bieden u gecertificeerde beveiligers aan.
  • icon
    Wij werken discreet en klantvriendelijk.

Sluiten

Contactformulier

Vul het formulier in en onze operators nemen binnenkort contact met u op.