Beveiliging

Evenementenbegeleiding

Wanneer u een evenement organiseert, wilt u dat de veiligheid goed is geregeld.  StarSecure is een ervaren partner op het gebied van evenementenbeveiliging en kan u hierbij volledig tot dienst zijn. Bij evenementenbegeleiding kunt u o.a. denken aan beveiliging en toegangscontrole tijdens evenementen en beurzen, maar ook bijvoorbeeld aan nachtbewaking van stands en hallen.  StarSecure levert ook aanvullende diensten (via zusteronderneming StarPark) voor evenementen, denk hierbij aan bijvoorbeeld parkeerdiensten, verkeersregelaars en servicemedewerkers.   Wij bieden een totaalpakket aan dienstverlening op dit vlak zodat u nergens naar hoeft om te kijken.

Objectbeveiliging

StarSecure biedt objectbeveiliging aan in allerlei soorten en maten. U kunt hierbij onder andere denken aan bouwbeveiliging, beveiliging van evenementenlocaties en beveiliging van bedrijfspanden.

Horecabeveiliging

StarSecure voert bij verschillende horecabedrijven en uitgaansgelegenheden toegangscontroles uit. Wij leveren goed opgeleide portiers om de veiligheid van uw bedrijf en gasten te garanderen.  De portiers handhaven uw huisregels en kunnen eventueel preventief fouilleren.

Bestel een dienst
Onze voordelen
  • icon
    Wij zijn no-nonsense. U weet gelijk waar u aan toe bent.
  • icon
    Wij bieden u gecertificeerde beveiligers aan.
  • icon
    Wij werken discreet en klantvriendelijk.

Sluiten

Contactformulier

Vul het formulier in en onze operators nemen binnenkort contact met u op.